Burk nummer fem

Materiella lyckan i mig jublade när jag såg att den nyaste muminburken kommit till försäljning vid Livsmedel. Jag visste att den skulle komma till försäljning nu någon gång, men visst blir man ändå glad då den står där i hyllan.

20.4.17.1

Av de fyra burkarna som kommit ut tidigare så har den ljusblåa det finaste motivet medan jag gillar bäst den röda till färgen. Den här orangea är kanske inte den vackraste till färgen men hamnar nog i mitten, motivet däremot gillar jag ungefär lika mycket som den ljusblåa.

20.4.17.2

Visst har dessa burkar också blivit ett till samlarobjekt i muminfamiljen, men hoppas ändå det inte blir ett oändligt antal av dom. Kanske några till, men charmen försvinner kanske lite om de kommer göra dem i allt för stor serie. Men ännu tycker jag det blir en trevlig liten samling. Vad tycker ni om den nyaste burken?

20.4.17.3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s