DIY: Fruktfat

24.7.17.1

Här har ni mina senaste handarbetsprojekt. Ville ju ha ett sommarhandarbete som är litet, lätt att göra var jag än är, plus att det inte behöver mycket koncentration på mönster. Så började göra leksaker till Lillis i form av frukt och grönt. Här har ni nu ett fruktfat med banan, melon, apelsin, päron, vindruvor, körsbär och jordgubbar.

24.7.17.4

24.7.17.2

Är definitivt inte klar ännu, kommer virka många fler frukter och grönsaker ännu, för det är ju så roligt. Snabbt går det också, vindruvorna gjorde jag igår lite mellan varven och sedan de sista plus monteringen i soffan på kvällen.

24.7.17.3

2 kommentarer Lägg till

  1. Sara skriver:

    Härligt inlägg, gav mig en mängd inspiration. Hur lång tid tog det för dig att virka en frukt?

    1. pernillanilssonwik skriver:

      Vad roligt om jag kunde inspirera någon 😃 det är nog helt beroende på frukt, de mindre bären gjorde jag på 5-15minuter per bär (på plus lite tid att sy fast det gröna på jordgubbarna), ett äpple har jag gjort på en kväll när jag sett på TVn, medan bananen och vattenmelonen tagit längre men eftersom jag inte haft mönster så har det då också blivit en del upprivning och ”börja-om”, men det är ju inga stora grejer så några många timmars projekt är det ju inte fråga om per frukt ändå 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s