Tillbaka till jobbet

Då var dagen här, då både jobb och dagis börjar. Jag känner mig verkligen taggad inför ett nytt läsår, men samtidigt är jag glad över de två kommande veckorna utan undervisning så jag får förbereda det sista och verkligen känna mig förberedd när väl ”allvaret” börjar.

Jag har sedan i måndags försökt vända på dygnsrytmen och börjat stiga upp samtidigt som Älsklingen under mornarna, så har vi lite tumistid innan jobb och så kan jag i lugn och ro dricka ett par koppar te och göra mig i ordning innan Lillis vaknar. Men vaknar man tidigt måste man lägga sig tidigt vilket betyder mycket mindre tid på kvällen, och det får jag börja anpassa mig bättre till….

Men nu ska måste vi packa dagisväskan och jobbsakerna och inleda denna fina dag. Ja en riktigt fin onsdag gott folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s