Genrep idag!

Genrep. Det är det dags för idag. Igår var det en som frågade mej om jag är nå nervös, och kunde lugnt säga att nej det är jag inte, men när jag igår såg på svenska dagen festen från Yle5 och hörde delar från oratoriet fick jag nog ändå ett pirr i magen. Absolut ingen panik eller ångest, snarare ett förväntansfullt pirr som hör till när man laddar upp för något. Och jo, pirret sitter i idag med och har blivit mera ju närmare genrepet vi kommer.

Ska snart gå och fixa färdigt håret, sitter som bäst med lock-rullar i håret och har jobbat lite på datorn, men nu har rullarna och håret svalnat helt så ska fixa till frisyren lite. Sedan min studietid har frisyrfixandet blivit en del av min uppladdning inför konserter. Inte bara för att jag tycker om att vara fin i håret, utan det får mig lugn och fokuserad. Ska sedan ännu värma upp här hemma lite med att spela långa toner och kolla igenom några enstaka ställen i stämmorna. Det är egentligen först idag jag börjar känna mig helt frisk i bihålorna också, stämbanden och halsen känns fortfarande lite sköra men de blir också bättre hela tiden med alla olika huskurer…Men nu rusar tiden iväg så vi får höras mera senare. Kanske lägger upp en bild på kvällens frisyr ännu om jag hinner…

IMG_20171107_123039.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s