Njuta av juli

Vi är ju redan en tredjedel in i Juli och jag inser att jag inte lagt upp någon månadsutmaning på bloggen ännu, än mindre en rapport om förra månadens utmaning. Nåväl, sanningen är den att jag tillbringade hela början av juli i grannlandet med min lilla familj. En skön semester som jag ska blogga om bara jag hinner gå igenom bilderna.

Men hur gick det då med månadsutmaningen i juni då? Jovars, i början gick det mycket bra med både pizza på grillen, som förresten är en helt suverän ide, och det ska jag göra flera gånger och försöka utveckla till nåt jag kan dela med mig av till er också, och med prov på en vitchoklad-rabarber kladdkaka, men sedan glömde jag plötsligt bort nya recept resten av månaden.

Lärde jag mig stå på händer då? Njä, inte många sekunder, inte utan stöd från väggen iaf, men det var väldigt roligt och Lillis tyckte detsamma. ”mamma upp å ne” sa hon ofta till följd av, ”Manda tuu”, å så skulle hon också stå på händer. Så visst kommer vi fortsätta med denna lek, i hopp om att balansen och tekniken också blir bättre från min sida (och kanske hon heller inte knuffar ner mig hela tiden för att det ska bli hennes tur).

Juli då? Ja det som är julis utmaning är faktiskt väldigt enkel. Njuta av nuet! Ta ut allt jag kan av sommaren och semestern, men med att ändå varje dag kunna gå till sängs med tanken att jag gjort en ”vettig” sak varje dag förutom det vanliga städandet, plockandet, diskandet och gräsklippandet. Med en att-göra-grej på min agenda varje dag lämnar det väl ändå mera tid att njuta eftersom jag inte då hela tiden behöver känna att listan på saker som borde göras bara växer och växer. Så vem är med mig?

bty

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s