Njuta, nytta och nöje – varje dag

Oj vad vi njuter just nu! Dagarna bara flyter på och nån större koll på klockan eller ens vilken dag det är. Men å andra sidan är det väl precis så semester och sommar ska vara. Jag lovade ju att jag i juli kommer kombinera dagarna med såväl nytta som nöje, och hittills känns det som det är en riktigt bra kombo. Behöver inte stressa över allt på en och samma dag och har man en dag då allt går lätt och smärtfritt kan man ju göra mera nytta när man väl fått upp farten, men om det är dagar man helt enkelt inte orkar eller om vi vill dra iväg till villan och simma en dag är det också helt okej.

15.7.18.3

Bara den här veckan har jag fått börja dagarna med en skön frukost ute på terrassen, och sedan fortsatt dagen med allt från matt-tvätt och grästrimning till att se på Pettson och Findus teater eller cruisa  iväg med familjen till Salteriet på Björköby. Har också både simmat i havet och badat bubbelpool, varit ute på länk (till och med två gånger samma dag), tagit cykeltur med Lillis, klippt gräsmattan, skyfflat lite jord och hunnit leka och plocka blommor med Lillis. Plus ätit en hel del jordgubbar och ett par glassar…

15.7.18.4

15.7.18.1

Allt är helt som det ska då med andra ord. Eller nej, bäst av allt skulle vara om Älsklingen också hade semester nu (helst lika lång som jag), men man kan tyvärr inte få allt här i världen och nu får vi vänta några veckor ännu på att hans semester börjar på riktigt. Tills det tycker jag vi fortsätter i samma banor som denna vecka, att kombinera dagarna med nytta och nöje, i de mått jag känner är passligt just för den dagen…

15.7.18.2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s