Första skoldagen

Hade första skoldagen idag, inte direkt pirrigt med tanke på att jag ändå har några utbildningar i bakfickan redan och nu bygger jag bara upp, men spännande ändå på ett sätt. Har inte riktigt vetat exakt vad jag ska vänta mig eftersom det är en ny linje i Jakobstad det är fråga om, men taggad har jag varit. Vi är knappa dussinet elever som alla jobbar med musik på ett eller annat sätt, en del av oss undervisar, andra är artister eller komponerar och/eller arrangerar musik, helt olika är vi ändå men med samma mål. Utbildningen är Master of Culture and Arts, Entrepreneurship in the Arts, Music, Media & Marketing, med andra ord är det en engelsk linje där vi blir entreprenörer inom musik och kultur. Vi ska lära oss hur man når ut i världen, hur vi får ut vår musik, hur vi kan göra vårt eget brand. Nytänkande kan man säga på ett sätt men samtidigt är det väldigt självklara saker det handlar om, iaf om man skulle göra det inom en annan bransch än den kulturella. Vi kommer läsa in oss på helt andra saker än musikteori, timmar i studion och läroplaner, nej nu snackar vi egentligen helt ren business och nätverkande. Ska bli så roligt och har redan känslan av att detta verkligen är något jag velat ha, inte bara den klassiska musikpedagog/musikerutbildningen, utan utanför den lilla bubblan och mycket mer. Förresten, vår lärare för utbildningen är från Los Angeles, Richard Smith, en jazzgitarrist i världsklass och en oerhört bra professor…ville bara nämna det *hehe*

39491201_367520347121228_9060118667781472256_n.jpg

vi kör dagens instagrambild till detta inlägg, en halvsuddig selfie av en brud påväg till skolan…nu ska jag fortsätta med lite skoluppgifter…

En kommentar Lägg till din

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s