Datorkrasch och blogg-funderingar

Min privata dator har sagt upp kontraktet, efter fem år, så nu borde jag surfa runt och leta reda på en ny dator. Den ska vara bra och gå att använda både professionellt inom musikbranschen och privat, men helst inte kosta skjortan (och inga ”äpplen” för mig, sorry, men jag är en PC människa). Tips?

Därav (plus trötthet och tidsbrist) så ligger bloggen inte högst upp på prio-listan. Men helt ute kommer bloggen inte vara, jag ska forma om den så hela sidan kommer vara min profil-sida även i den professionella aspekten. Var osäker om jag borde lägga bort bloggen helt men efter en del tänkande så har jag ändå beslutat att bloggen fortsättningsvis får vara med på ett hörn, den är för stor del av mig och min vardag och en bra dokumentation där jag lätt kan gå tillbaka och se vad som hände i januari eller förra sommaren. Hur utseendet kommer vara och hur sidan kommer vara uppbyggd är lite under arbete ännu men det löser sig så småningom. Borde ha lite nya promo-foton och en ny header, så är det nån som kan tipsa om fotograf?

DSCN7479 - kopia.JPG

Men som sagt, bli inte förvånade den dagen ni kommer in på bloggen och det ser helt annorlunda ut…

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s