Höstlovsbus i busväder

Höstlov. Fem lediga dagar hemma med familjen. Inga storslagna planer eller några resor i sikte denna gång, utan sköna lediga höstdagar. Från och med imorgon har vi inga väckarklockor på, utan kommer vakna när Lillis kommer inspringande i vårt sovrum och kryper upp i sängen och börjar pladdra på. Småbarnsliv betyder ju aldrig några riktigt långa lugna sovmornar, men allt har väl sin tid så att säga.

Vi inledde faktiskt höstlovet med att baka en plåt morotskaka, bara för att jag helt enkelt fick lust att baka. Nu vet jag inte riktigt vem som kommer äta upp allt men går ju att frysa in en del också. Vi var också ute och räfsade och lekte i löven på gården, inget vackert soligt höstlovsväder idag inte men riktigt skönt trots det lilla regnet. Egentligen borde man verkligen ta sig i kragen och gå ut varje dag oavsett väder, för det piggar ju nog upp så mycket, på med rätta kläder bara…

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s