FriYay

Hej hej fredag! Var uppe med tuppen som vanligt men efter att mannen åkt till jobb kröp jag ner under täcket en stund till bara för att det är fredag och jag inte har några tider att passa. Somnade inte om och Lillis vaknade sedan också tidigare än hon skulle så istället låg hon och jag och gosade och mornade oss i vår säng innan hon till slut började dra mig upp ur sängen (bokstavligen).

Skönt med fredag på så många sätt! Inte bara för att både jag och Lillis är lediga så vi har inga måsten, eller jo det har vi ju på sätt och vis med lite städande och handlande, men behöver inte stressa iväg till dagis och jobb eller skola. Dessutom så får denna mamma en kväll ute med hennes härliga kördamer, en tre rätters middag och show på det. Vi ska och se på Nonen Vocals Show&Dinner till Strampen, ååååh vad kul det kommer bli! Bara jag ännu kommer på vad jag ska lägga på mig så…men det ordnar sig väl nog.

IMG_20180715_101727_834(i brist på en mera passande frukostbild kör vi en från när sommaren var som bäst)

Nu ska vi istället klä på oss varmt och gå ut och leka i den första snön som föll inatt. Visserligen så lite så det knappt täcker marken men roligt ändå för Lillis. Ha en riktigt fin fredag kära ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s