Mysmornar

Det bästa med helger måste verkligen vara mornarna, redan på fredag brukar jag krypa ner under täcket en bra stund till efter att Älsklingen åkt till jobbet. När väl fröken vaknar brukar hon komma till vårt rum och krypa upp i sängen så vi kan gosa och morna oss en god stund till. Så brukar hon göra på helger också, men av någon orsak är hon mera ivrig att stiga upp då, kan bero på att hon vet att då får hon se på barnprogram? Men det är ändå såå mysigt att hon kommer och lägger sig bredvid på samma kudde och kramar lite, och ofta säger hon ”mammaaa, a tycke om dej”, och när man svarar ”mamma tycker om dej också” säger hon samma fras en gång till och så håller vi på. Det är väl sådana stunder man kunde spara på burk om det bara gick. Om vi sedan har mer eller mindre planerat för helgen är inte så stor skillnad…

IMG_20181006_171439_759

Den här bilden är egentligen tagen i ett helt annat skede, när vi vilade middag tillsammans, Lillis, jag och Min-Mjau, men passade ändå bra in i detta sammanhang…

 

En kommentar Lägg till din

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s