En helt vanlig skön-söndag

Denna söndag har varit en helt vanlig lugn ”skön-söndag”. Sovmorgon (som de flesta helger) och vi stiger upp någon gång efter nio och äter frukost i (nästan) lugn och ro. Nåja, det är väl lite att romantisera det hela, ingen hotellfrukost eller brunch eller något märkvärdigt denna söndag, men inga spillda mjölkglas eller stora gnäll över vad som ska ätas är ju rätt lugnt och skönt det också. *haha*

En söndagspromenad längs byvägen blev det också i det soliga krispiga vädret. Vi upptäckte att de tydligen bränt ner ett öde hus igår, något vi totalt missat, skulle ju varit något att se för Lillis (och oss också) med sju brandbilar och brandövning i byn, men vi fick ju se de rykande resterna i alla fall och samtidigt träffa på ett par grannar. Överlag var det riktigt skönt att komma ut i friska luften en stund.

25.11.2018

Sedan har dagen bara löpt på med matlagning, lek och bus, lite klädtvätt, lite mera lek och bus, mera matlagning och avslutningsvis en bastu på kvällen och nu soffhäng med tända ljus/doftljus. Så en slapp skön-söndag här på backen med andra ord. Jaaa, och så tog vi ju fram julbelysningen till fönstren idag. Kunde inte hålla mig mera sedan vi igår hittade en stor och ståtlig stjärna till garageväggen, så nu kom alla andra upp också en vecka tidigare än tänkt. Men hej, vad gör nu det? Har ju inte klätt någon julgran eller tagit fram tomtarna ännu vilket jag tycker flera stora bloggare (i Sverige bl.a.) redan gjort. Det är liksom fööör tidigt, julgran tar man ju till julen-julen, inte ännu heller. Eller?

En kommentar Lägg till din

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s