Snart förbi en milstolpe

Tredje december. En dag som började med att vi nästan försov oss, men bara nästan. Däremot blev jag väldigt försenad till skolan eftersom fröken hade en jag-tänker-göra-allt-väldigt-långsamt-idag samtidigt som hon försökte avleda de flesta försök på morgonmål och påklädning med något annat plus att vi vid ett skede hade yoghurt utspilld i halva köket…nå iväg kom vi ändå helt utan bråk och jag har helt enkelt slutat stressa upp mig för sådana mornar, brukar inte hjälpa ett dugg…

Men en rätt bra dag blev det trots allt. Lång, men det blir ju helgdag redan på torsdag så kanske det jämnar ut sig… Att den var lång betyder också det att jag nyss avslutade dagens stora uppgift, nämligen att göra klart min presentation till skolan imorgon. Vi ska denna vecka hålla våra ”Teddy-talks”, som helt enkelt är en presentation om vår kommande Thesis/slutarbete/avhandling(/vad-det-nu-kallas) och/eller projekt. För min del kommer jag göra min master i kördirigering. Vad exakt jag ska skriva om och hur jag vinklar det vill jag inte avslöja här på bloggen ännu, men iaf är jag riktigt nöjd med min presentation.

Efter min Teddy-talk och efter imorgon är då också höstens närstudier avklarade. Vi kommer avsluta det hela nästa vecka med en sk. Showcase i Helsingfors, men mitt pendlande till Jakobstad minskar drastiskt från två gånger per vecka till en gång i månaden till våren. Så en milstolpe på studie-vägen är då också avklarad! Skönt!

_14.jpg

Den här bilden blev tagen för ett par veckor sedan i samarbete med foto studeranden vid Novia. Har en hel del fina promo-bilder nu jag kan använda, men mera om hela den processen i ett annat inlägg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s