på jakt efter julkänslorna

Måndag och en vecka kvar till jul. Har mycket kvar på listan att göra innan jul, men viktigaste punkten är nog julgranen. Ingen jul utan gran. Har på känn att det är höjdpunkten för Lillis den här veckan också. Eller höjdpunkten är nog när Älsklingen kommer hem från jobbresa, men eftersom vi sa att vi ska ta in granen när pappa kommer hem, så går de väl lite hand i hand? Har ännu julkänslorna på minus-sidan, i alla fall mot vad jag brukar ha. Trots att vi bakat både pepparkakor, pepparkakshus (som jag ska visa er snart också!), gjort julgodis, druckit glögg, sjungit julsånger och dekorerat såväl inne som ute, så har jag ändå inte hunnit med julen. Hallå det är ju ändå bara en ynka vecka kvar…men vi ska ta och maxa julstämningen denna vecka så kanske den fastnar också. Så ska frossa lite till i julfilmer, julmusik och klappa in alla klapparna så kanske det underlättar…

dav

 

Hann förresten strosa på lite bland juldekorationerna och julfönstren i Helsingfors förra veckan, och Stockmanns julfönster är ju bara för gullig! Där fick man faktiskt lite julkänslor.

 

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s