Julen2018

Julen 2018 var verkligen skön på många sätt. Älsklingen kom hem från sin jobbresa lite senare och tröttare än tänkt och utan bagage, men han kom hem till jul vilket absolut var det viktigaste. Julafton firade vi också hemma för första gången vilket verkligen var skönt. Lillis hade också en riktigt skojig jul och var helt upp i varv så gott som hela dagen och när första chocken av tomten lagt sig skuttade hon glatt efter paket, sjöng med tomten, satt i knäet och tackade och vinkade av honom när han åkte. Efteråt har hon också pratat om tomten och hur snäll han var som kom med paket. Att hon dessutom fått en hel del av vad hon önskat sig är ju också bara positivt.

jul2018

Resten av juldagarna har också varit riktigt bra. Sena kvällar, sovmornar, mat och kaffebord med familj och släkt, lek med nya leksaker och mycket slappande. Ja man kan väl inte begära så mycket mer. Är så skönt med långledigt för hela familjen utan stress och måsten. Ännu en knapp vecka ledighet framför oss dessutom…nästan så man borde börja hitta på något…eller så går vi bara ut och drar pulka med Lillis. Hoppas ni också haft det riktigt skönt i jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s