Yrkes-Profilbilder

Nåja nu är julen över och vårterminen och vardagen är här. Haha, inte ändå, för vi har både tomtar, julstjärnor och gran kvar hemma. Tomtarna kunde jag plocka bort (bara jag kommer mig för det) men granen är ju ändå bara för fin ännu så varför skulle jag vilja slänga ut den ännu? Den barrar ju inte ens… Nå kanske till påsk, eller tjugondagknut…

Måndag och vardag är det hur som helst. Jobb, dagis, skola och hela faderullan börjar påriktigt nu igen. Skola ja. De veckovisa närstudierna är över nu, men vi inleder faktiskt vårterminen med en närstudie-dag idag. Något vi kommer ha ca. en gång i månaden nu som teori, vägledning och uppföljning av våra master avhandlingar.

Eftersom vi nu är inne på ämnet skola så ska ni få se några av de promo-bilder vi tog i samarbete med fotostuderanden vid Novia. (Promo-bilder är alltså yrkesrelaterade bilder som är ämnade att ha i t.ex. marknadsförings syfte). Som både oboist, musiklärare och dirigent ville jag ha lite olika bilder, men ändå i samma stil. Främst bas-bilder jag kan bygga upp med, så kan vi sedan fota nya foton i senare skeden och då det behövs.

Neutrala promo-bilder:

pernilla nilsson-wik 3
Foto: Elisa Karhula
pernilla nilsson-wik 2
Foto: Laura Salo
pernilla nilsson-wik
Foto: Elisa Karhula

 

Dirigent-bilder:

pernilla nilsson-wik, dirigent 4
Foto: Laura Salo
pernilla nilsson-wik, dirigent 2
Foto: Laura Salo
pernilla nilsson-wik, dirigent 3
Foto: Laura Salo
pernilla nilsson-wik, dirigent 1
Foto: Elisa Karhula

 

Oboist bilder:

pernilla nilsson-wik, oboe2
Foto: Elisa Karhula
pernilla nilsson-wik, oboe4
Foto: Elisa Karhula
pernilla nilsson-wik, oboe1
Foto: Elisa Karhula
pernilla nilsson-wik, oboe3
Foto: Elisa Karhula

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s