Tre jordsnurr

Oj vart tar tiden vägen? Tre jordsnurr gammal, blev hon i fredags, vår älskade Lillis. Att tiden gått så fort är ofattbart, ändå har jag svårt att komma ihåg hur livet var när hon var riktigt liten eller hur det var att ha ett liv utan henne.

FB_IMG_1549638116056

Så mycket glädje och energi en liten fröken kan ha. Så bestämd, envis och  med ett rätt så kraftigt temperament, så vi nästan sliter håret av oss när vi försöker få någon rätsida på trotsvågorna. Smart, finurlig, snäll, gosig och fram för allt ett litet bustroll, det är vår Lillis det. Solstrålen. 🖤

IMG_20190210_230918_986

I helgen firade vi med kalas för vår buse. En chokladtårta vad det hon önskade när jag frågade vilken sorts tårta hon skulle ha. Grön skulle den också vara hade hon bestämt, och inte vilken grön som helst, nej i affären då vi handlade så dög inte den ljusgröna marsipanen utan den mörkare gräsgröna vaniljmassan skulle det vara. (tyvärr tyckte modern, för marsipan är ju mycket godare, vaniljmassa smakar ju nästan tuggummi…) Nå har man frågat och låtit henne välja får man skylla sig själv för bestämd är bara förnamnet ibland. Men en vit kanin och rosa blommor skulle det också vara, så det gröna fick ju vara gräs då. Att sedan kaninen verkligen inte blev en kanin då sockermassan inte arbetade som jag ville, utan var mjuk och höll inte alls formen, gjorde att jag fick göra något på liggande istället. Hmmm, blev ju inte sååå lyckat om man tänker det skulle vara en kanin, blev snarare en blandning mellan kanin, bambi, hund och lamm…men tar det inte så hårt, söt blev djuret ändå med blomkrans, och tårtan blev jättegod så allt var nog frid och fröjd.

IMG_20190210_230918_987

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s