Fotosession utanför ”lådan”

Såhär kvinnodagen till ära tänkte jag visa er några av bilderna från fotosessionen vi hade i London. Jag hade ju redan fått flera mycket bra bilder på promo-fotograferingen i Jakobstad i höstas, så när vi väl var i London så tänkte jag att jag ger fotograferna helt fria händer. Att de studerade modefotografering (Fashion photography) så var ju redan intressant ifall de skulle ha några annorlunda idéer, och visst hade de ju det. Definitivt inte något jag själv skulle tänkt på, men roligt är det att gå utanför sin bekvämlighets zon.

Outfiten jag hade var det jag inte helt var nöjd med, den var gjord av en som studerar modedesign och såg bättre ut på bilden de visade innan, men när den väl kom på min kropp så fattades typ trettio cm på min längd för att den skulle vara riktigt snygg. Istället kände jag mig lite som en säck (speciellt i mitt lite rundare tillstånd). Nå, jag hade bestämt mig för att gå all in så då gjorde jag det också. Sminkningen däremot var ju grymt snygg med de torkade blommorna limmade i ansiktet. (Visserligen fick jag utslag av limmet men det är väl smällar man får ta…) Men nog talat, här får ni några av bilderna från min fotografering…

_B0A6962

_B0A7006

_B0A7037

_B0A7035

_B0A7063

_B0A7030

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s