Längtan efter grönska

Alltså man kan väl ändå sucka och konstatera att jag verkligen inte är någon fantast av denna årstid. Vädermässigt då. Slask, halka, blött, regn och ännu mera slask… Tror jag inte nära heller är ända som ogillar det, och dessvärre bor vi ju dessutom i den delen av världen där vi har slask och vinter om vart annat. Snälla, snälla smält bort nu fort istället så vi slipper detta. Vi är ju redan halvt inne i mars så visst får man ändå önska ett slut på vintern redan? Vi ska ju liksom ha sommar om två och en halv månad så våren är nog mer än välkommen nu.

Vi köpte lite fröpåsar med Lillis i fredags som nu väntar på att få förgro, och ska också ta och prova på att driva upp ett par dahlior i år igen. (kanske någon kommer ihåg hur det gick förra gången?) Trädgården har jag också idéer för, men lär nog inte förverkliga allt för många av dem iår om inte någon frivillig vill hjälpa mig gräva och gräfta lite rabatter… Nå det kommer flera år för det, kanske kan satsa på två vackra och frodiga terrasser iår och odlingslådor som inte torkar bort?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s