Godmorgon lediga-sköna-soliga söndag!

Söndagmorgon och en dag med inget inplanerat. Vad skönt! Att solen dessutom skiner gör ju dagen redan dubbelt bättre! Visserligen vaknade Lillis ovanligt tidigt och var pigg som en mört och då är det totalt lönlöst att försöka få henne till vår säng för att gosa eller somna om. Nå, nu är ju hennes tidigt inte något omänskligt utan i mångas ögon men har man blivit van med att få sova varje helg till åtminstone halv nio, om inte en timme till så…

Nåja, ingen stor skada eller sömnbrist för det. Utan en ledig skön söndag. Har ett tvättberg som ska övervinnas men maskinerna får ju göra jobbet åt mig, själv tror jag att det får bli handarbete, lek, matlagning och en sväng ut i vackra vårvädret. Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s