Två veckor kvar…

Sådär med två veckor kvar till beräknat så var det nog dags att ta några gravidfoton. Förra gången var det min kära kusin som tog de fina vintriga foton, men eftersom hon numera bor i Helsingfors så är det lite krångligare att boka in en fotosession med henne. Samtidigt är jag lika lat och sent ute att boka in med en proffsfotograf. Så den här gången tog jag helt enkelt med mig kameran själv och förevigade lite magbilder…

Det är stor skillnad att vara höggravid mitt i smällkalla vintern och på försommaren. Förra gången tog vi fotona under en vacker vinterdag då temperaturen låg på -20, och nu när våren slår ut, och det redan är relativt varmt ute. Lite kallt om fötterna blev det att fota barfota i gräset i solnedgången, men det blev ingen lång fotosession eftersom batteriet i kameran sedan plötsligt tog slut. Nå fick några lyckade bilder i alla fall, och att jag slapp ut och fota över huvud taget medan solen låg perfekt var bra, eftersom Lillis kommit för sig att dra ut på nattningarna rejält igen…

14.5.19.8

16.5.19.8

16.5.19.9

14.5.19.2

14.5.19.4

16.5.19.1

Och nu kan jag väl ändå helt påriktigt få säga att bebis gärna får komma redan, för börjar bli lite småjobbigt nu ändå med magen, sparkarna och allt…Dessutom är det många som väntar på hen, Lillis frågar bl.a. rätt ofta nu ”kommer kompis snart/när kommer kompis/var e kompis”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s