Min plats i s(t)olen

Här ser jag mig själv sittande under sköna soliga sommarkvällar med en kopp te eller kanske något svalkande att dricka.

Fick till morsdagspresent en korgstol/hängstol/häng gunga (vad det nu kallas) och den har vi hängt upp på matterrassen. Perfekt läge för att få maximalt ut av eftermiddags och kvällssolen.

Sydde en kudde att sitta på plus att jag också fick ett par dynor och en fin pläd med stolen, så bara det nu ännu kommer vackra kvällar så kan jag börja njuta av lite lugn och ro när barnen gått och lagt sig (man kan ju alltid önska sig det iaf). Dagtid har jag dessvärre mera konkurrens på stolen eftersom Lillis också mycket gärna sitter i den, men kvällarna de är mina…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s