Efter ett försommarregn

Att vår- och sommarregn friskar upp vet alla, men ändå är det så skönt och harmoniskt att gå ut en liten stund på terrassen och bara andas den friska luften. Livet just nu är kanske inte så hektiskt, men ändå blir man lugnare av att bara höra fåglarna kvittra, se solen gå ner och dofta försommarens blommor och gräs. Och visst är det ändå inte vackert just nu också?

Livet just nu känns faktiskt som en enda lång längtan. Längtan efter att inte bli andfådd att gå i trappan. Längtan att kunna sova i vilken ställning man vill. Längtan efter att använda vanliga kläder. Längtan efter att kunna busa runt med Lillis. Längtan efter att kunna krama Älsklingen utan att ha en stor kula i vägen. Längtan efter att inte ha svullna händer eller fötter mer. Längtan efter ett litet glas rose en sommarkväll. Längtan efter att inte känna tryck neråt i kroppen. Längtan efter att kunna göra kroppsligt arbete utan bekymmer. Längtan efter att inte ha ont i ryggen eller kroppen efter kroppsligt arbete. Längtan efter att kunna spela igen. Längtan efter att inte hela tiden fundera på när någonting eventuellt lägger igång. Längtan efter att någonting över huvudtaget skulle sätta igång. Och fram för allt, längtan efter att få ha vårt andra barn i famnen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s