Inne i bebisbubblan

Hej från vår lilla bebisbubbla! Tiden går fort även om vi i verkligheten inte gör så mycket. Eller jo vi gör väl mycket men ändå ingenting, mycket pyssel, mycket lek, mycket gos och en hel del annat. Där mellan varven försöker vi också göra något vettigt som hålla hushållet rullande med mat och städning, och så lite trädgård också förstås.

Lillasyster sover mycket och växer lite för varje dag som går. Är överlag en mycket snäll och lättskött liten fröken. Konstigt hur man kan tycka att hon varit hos oss redan hur länge som helst även om hon bara varit här i två och en halv vecka. Storasyster är så stolt och glad över sin lillasyster, och säger glatt till folk att ”det här är min lillasyster” och när svärföräldrarna hälsade på första gången sa hon ”hon e vår, ni får int ta hem henne”. Gullungen vår! Hon hjälper också gärna till med skötseln och gosar gärna med henne. Lite svartsjuka syns mellan varven men det hör väl till, hon ska ju anpassa sig till vårt nya liv lika mycket som vi alla andra…

Men bebisbubblan ja, kan ju inte klaga på den den här gången. När Lillis var nyfödd kollapsade ju vårt avlopp och vi fick gräva upp det, plus att vi var i slutrakan på renoveringen av vinden och skulle flytta upp. Så den gången sprack bubblan ganska fort. Nu å sin sida kan vi njuta av den med långa sovmornar, bebisgos, lek och bus och dagar helt utan planer. Det tycker jag vi fortsätter med hela halva sommaren…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s