Lunchtips: Honungsrostad fetaostsallad

Låt mig hjälpa dig med vad du ska äta till lunch någon dag denna sommar. Speciellt under varma dagar (vilka i och för sig inte verkar komma iår) vill inte jag stå och storkocka i köket, och helst vill jag ha nåt lättare och fräschare til lunch. Då är sallad super, men helst ska det ju mätta också så här kommer mitt tips. Honungsrostad fetaost sallad. Enkelt som bara den också. Salladen i sej själv är väldigt enkel och lite i ”man tager vad man haver” – stilen. Själv hade jag en mogen avokado som skulle ätas och vattenmelon som by the way är en super kompis till fetaost, har du inte provat den kombon så gör det.

Fetaosten har jag bara ringlat lite olja och honung över och sen lagt i ugnen på 200 grader i typ 10-15minuter (tills den blir lite brun på ytan).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s