Sommardagar med nerskruvade krav…

Ojoj var ska man börja ens med allt som hänt senaste tre veckorna? Älsklingen har haft semester nu och även om vi inte gjort någon liten semesterresa med lilla familjen har tiden ändå bara rusat iväg. Men ja som sagt mycket har hänt. Bland annat har mellansystern varit hemma i Finland ett par veckor tillsammans med hennes familj, vi har hunnit ha dop, släktkalas, villafest, grillkväll, familjefotografering, bröllop, skruvat ihop en gungställning, lite trädgårdsjobb och en hel del annat. Ska blogga om en del av det här också bara jag får/tar mig tid att sitta ner en stund i skuggan och bara göra det. Lite som jag gör för tillfället. Hehe.

Men om vi börjar med det lite mera vardagliga så snurrar sommarlivet på liksom för de flesta småbarnsföräldrar i värmen. Stöket blir mera på insidan, fötterna är konstant smutsiga och man försöker hinna och orka med lite vardagssysslor mellan varven som att iaf laga någon form av mat och diska och på sin höjd tvätta en maskin kläder (något som vi borde idag…). Nu när det äntligen är varmt och skönt (till skillnad från hela halva sommaren hittills) har nog jag iaf sänkt kraven på hur dagen är, lite mindre allt helt enkelt för man skruvar automatiskt ner tempot i värmen så man orkar eller hinner inte lika mycket. Fast det är ju bara hälsosamt att ta det mera lugnt. Lite mera chill och mottot som Melker; ”denna dagen ett liv”.

Så ha en fin lugn fredag allesammans. Själv hade jag idag tänkt få klippt lite av gräsmattan, tvätta åtminstone en maskin kläder och så har jag en bok som måste in till biblioteket, men resten av dagen får bli som den nu blir…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s