Två små klänningar

Gammalt blir nytt och sånt som inte används längre får en ny mening. Har en del syprojekt i skåpet, några som varit där en längre tid och några lite nyare. Ett projekt jag haft liggande nu ett par år är en kjol som jag själv inte använder mera. Inget fel på kjolen men gillade inte riktigt midjan på den så den lämnade med tiden allt mera orörd. För ett par år sedan tänkte jag att istället för att sälja den eller slänga den tar jag och syr om den till en klänning till Lillis. Nå den lämnade ju i skåpet i högen med projekt jag ska göra ”någon gång”, fram tills nu. För när vi skulle ha dop till Lillasyster kom jag att tänka på den, och tänkte att vore det inte jättesött om våra döttrar har matchande klänningar då? Sagt och gjort så började jag klippa sönder min gamla kjol och sy om den till två klänningar. Nu fick min kjol äntligen ny användning och fröknarna varsin sommarklänning de använt på ett par fester denna sommar. Lillis kan troligen vända sin ännu nästa sommar men när Lillasyster blir äldre får hon ärva den och vips så har min kjol fått leva vidare flera år till, till skillnad från att bara ligga och damma i ett skåp…

IMG_20190718_195437

IMG_20190718_195523

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s