När katten kräver gos…

Jag har en väldigt tossig katt. Många av er kanske minns att jag någon gång skrivit om hur hon hoppar upp i famnen när flickorna sover, och kräver en stunds gos. Ofta klättrar hon dessutom upp på axeln som en papegoja och stryker sig mot mitt ansikte och huvud.

Senast idag tog hon tillfället i akt, mitt i skrivandet på min avhandling. Från att snällt legat i en stol i köket kom hon tassande och hoppade upp och strök sig mot mig precis som hon skulle säga ”sluta skriva nu, gosa med mej istället”. Upp på axeln en sväng och trampa på innan hon lägger sig ner i famnen för att sova nära en stund…(i bloggandets stund gör hon precis likadant, för flickorna sover ju…)

Avhandlingen ja, den är på god väg. Inledde höstterminen i skolan i måndags, med en dag närstudier för avhandlingen och träff med handledaren och diskutera läget lite. Har egentligen inga destovidare närstudier mera utan vi har bara avhandlingen kvar, presentation och allt som kommer med det. Kommer inte ens ihåg om jag berättat vad jag skriver om, men temat är ledarskap och körledning. Ett ämne som det inte skrivits så mycket om ur den vinkeln. Ledarskapsböcker finns det hyllmeter efter hyllmeter, men förvånansvärt lite i körlednings sammanhang, vilket också drev mig till att skriva om det. Så, när storasyster är på dagis, och Lili ligger i vagnen å sover har jag ostörd skrivtid (om man bortser från katten då)…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s