Ruuhkavuodet på hög nivå

Dagarna rusar iväg och nu om någonsin känns det att man lever. Själv, som är mammaledig, har också fullt just nu. På ett bra sätt trots allt. Avhandlingen framskrider, och skulle jag bara få till några ordentliga skrivdagar till kanske den rent av blir färdig. Gjorde första intervjun igår och har tre till nästa vecka när jag åker ner till Helsingfors en dag. Älsklingen har också väldigt mycket på gång på jobbet, här hemma här vi ett stort projekt på gång plus att småbarnslivet aldrig är lugnt. Snacka om ruuhkavuodet. Skulle jag fått mig tiden att skriva detta inlägg tidigare i veckan skulle det vara mera stresstonat, men nu, fredagsmorgon känns det faktiskt bättre. Har haft två veckor med mycket på gång nu, och nästa vecka blir också full rulle, men sedan lugnar det kanske ner sig pyttelite iaf. Nå vad vet jag, men nu på morgonen när vi inte har något planerat för hela dagen känns det hur som helst bättre.

Frosten kom tydligen på besök inatt, så borde väl börja städa bort sommarblommorna, har också fått hem lite vårlökar att sticka ner i jorden, kanske något vi skulle ha på agendan idag. Får se vad vi hittar på, är hur som helst skönt att inte ha något planerat. Ha en fin fredag allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s