Tjugotjugo

Noll ett noll ett. Två noll två noll. Dagens datum. Lite lustigt att skriva ut det så. Eller så är humornivån rätt låg och man är rysligt lättroad när man är hemma med barn och bebis till största delen av sin tillvaro. Hur det än är så har vi ju nytt år och jag kan ju oundvikligen inte ta och försöka mig på ett nyårslöfte på att försöka få liv i bloggen igen. Den var på tok för avlägsen under förra året och i efterhand speciellt tycker jag det är så synd för det är så roligt att kunna se tillbaka på gamla inlägg för att se vad man gjort och tänkt och hur tillvaron varit då. Senaste året eller ett och ett halvt till och med har mina tankar mycket kretsat kring vad jag kan publicera, hur mycket av personliga livet, om jag borde nischa bloggen osv. Istället för att låta bloggen utvecklas och växa har det ju istället gått åt det motsatta hållet. Så nu inför detta år och det nya decenniet så tänker jag istället lyssna till mig själv och verkligen skriva det jag har på hjärnan och hjärtat och så nischas det ju efter det då. Ifall ni har specifika önskemål vad ni skulle vilja se och läsa mer av det kommande året så får ni gärna kommentera inlägget. Eller varför inte lämna en kommentar vem ni är som fortfarande kikar in här nu som då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s