Sportlov

Sportlov. När man är mammaledig kanske inte sportlovet är av lika stor betydelse som när man är fullt i jobb, men Storasyster får vara hemma med mig och Li-Li från dagis denna vecka och Älsklingen får vi se om han får nån dag ledig. Själv har jag ju inte kören denna vecka heller utan är hemma alla kvällar.

Vi har inte några större planer ännu men en sväng till hemstaden ska det bli, till syster MiaLinnea men annars ska vi se vad vi hittar på. Hoppas på bra väder så kan vi vara mycket ute, kanske någon utflykt, en vagn/cykelpromenad och kanske en skogspicnic. Något vårpyssel lovade jag vi ska göra för igår sa Storasyster bestämt att nu e de vår, och visst känns det som vår när solen skiner, det droppar från taken och det sista av snön på gården smälter. Samtidigt har jag svårt att tro att vi inte får en, två eller tre takatalvi (försenad vinter) ännu. Borde vi dra till med ordentlig värstädning också med fönstertvätt och allt, och ha ett riktigt skurlov vilket också är något som Storasyster frågat om när hon får eftersom Tommy och Annika har det i en av de många Pippi sagor vi lyssnat på… Vad tänker ni göra denna vecka. Sportlov eller inte…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s